Header Goodstore

De kunstplantjes die bij u passen

U bent op zoek naar nieuwe kunstplantjes? Wij hebben een zeer ruim assortiment aan kunstplantjes, van bonsai tot palmboom. Zo hebben wij voor iedereen de perfecte kunstplantjes, ongeacht de inrichting van uw kantoor of woning. Onze kunstplantjes worden altijd gratis bezorgd. Ook heeft u als terugkerende klant de mogelijkheid om uw kunstplantjes achteraf te betalen.

Materiaalsoorten van de kunstplantjes

Onze kunstplantjes zijn er in twee materiaalsoorten, zijde en plastic. Zoals u al misschien verwachtte zijn de kunstplantjes van zijde niet geschikt voor gebruik buiten de deur. Uitzondering hierop zijn de kunstplantjes van de laurier soort, ondanks de zijde bladeren kunnen deze kunstplantjes wel buiten gebruikt worden. De kunstplantjes met plastic bladeren kunnen in ieder weertype buiten gebruikt worden.

Kunstplantjes en maatwerk

U wilt natuurlijk dat uw kunstplantjes goed bij de rest van uw inrichting passen. Ons team helpt u daar graag bij. Wij bieden u de optie om de potten van uw kunstplantjes in kleur en/of type aan te passen. Zo passen de kunstplantjes optimaal in uw interieur.

Kunstplantjes - Kunstplantenwebwinkel

Kunstplantjes - Kunstplantenwebwinkel

Bel Mij Terug

Kunstplant Phoenix

Impressie Kunstplant Bamboe

Goodstore 31 webshops

 Goodstore Facts!

Goodstore facts

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.

Copyright 2018 Goodstore Netherlands B.V. Tel 070-3070400

kunstplantenwebwinkel.nl

🍪 Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen.