Header Goodstore

Soorten kunstplanten buiten

U wilt kunstplanten buiten gebruiken? Wij kunnen u verschillende types kunstplanten buiten leveren. Wij hebben binnen ons assortiment kunstplanten buiten de volgende soorten: buxus, palm, yucca, boxwood, laurier en cypres. Al deze kunstplanten buiten hebben bladeren van plastic. De uitzondering hierop zijn onze kunstplanten buiten van het type laurier. De bladeren van deze kunstplanten buiten zijn van zijde.

Afmetingen kunstplanten buiten

De kunstplanten buiten in ons assortiment zijn leverbaar in afmetingen van 30 tot 240 cm. Ook hebben wij de mogelijkheid om de pot van uw kunstplanten buiten in kleur en type aan te passen. Zo passen uw kunstplanten buiten optimaal bij het imago van uw bedrijf. Wilt u meer informatie over het aanpassen van de pot van uw kunstplanten buiten? Neem dan contact met ons op.

Kunstplanten buiten gratis verzonden

Al onze kunstplanten buiten worden gratis verzonden. Ook hebben wij voor terugkerende klanten de mogelijkheid om hun kunstplanten buiten op rekening aan te schaffen. Door ons ruime en scherp geprijsde assortiment aan kunstplanten buiten hebben wij voor iedereen de perfecte kunstplanten buiten.

Kunstplanten buiten - Kunstplantenwebwinkel

Kunstplanten buiten - Kunstplantenwebwinkel

Bel Mij Terug

Kunstplant Phoenix

Impressie Kunstplant Bamboe

Goodstore 31 webshops

 Goodstore Facts!

Goodstore facts

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.

Copyright 2018 Goodstore Netherlands B.V. Tel 070-3070400

kunstplantenwebwinkel.nl

🍪 Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen.