Header Goodstore

Kunstpalmen maatwerk

Nieuwe kunstpalmen kopen voor uw bedrijf? Wij bieden u de mogelijkheid om de pot van uw kunstpalmen aan te passen in type en kleur. Zo kunt u uw kunstpalmen optimaal laten passen bij het imago van uw bedrijf. Heeft u vragen over maatwerk bij uw kunstpalmen? Neem dan contact met ons op.

Kunstpalmen algemeen

U heeft nieuwe kunstpalmen nodig voor uw bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan scherp geprijsde kunstpalmen. Tevens hebben wij de mogelijkheid voor terugkerende klanten om hun kunstpalmen op rekening te kopen. De kunstpalmen in ons assortiment worden ook altijd gratis verzonden.

Kunstpalmen materialen

De bladeren van onze kunstpalmen zijn of van zijde of van plastic. De kunstpalmen met bladeren van zijde zijn niet geschikt voor gebruik buiten. De kunstpalmen met de plastic bladeren zijn echter speciaal bedoeld voor gebruik buiten. Het is dus zeker van belang om van tevoren te bedenken waar u de kunstpalmen wilt gaan plaatsen.

Kunstpalmen - Kunstplantenwebwinkel

Kunstpalmen - Kunstplantenwebwinkel

Bel Mij Terug

Kunstplant Phoenix

Impressie Kunstplant Bamboe

Goodstore 31 webshops

 Goodstore Facts!

Goodstore facts

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.

Copyright 2018 Goodstore Netherlands B.V. Tel 070-3070400

kunstplantenwebwinkel.nl

🍪 Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen.