Header Goodstore

Kunst olijfboom afmetingen

Een nieuwe kunst olijfboom kopen? Wij kunnen u een kunst olijfboom leveren in hoogtes tussen de 120 en 270 cm. Wij denken ook graag met u mee met betrekking tot de pot voor uw kunst olijfboom. Zo heeft u altijd een kunst olijfboom die in uw interieur past.

Kunst olijfboom gratis verzonden

Op zoek naar de ideale kunst olijfboom? Een kunst olijfboom die bij ons wordt gekocht wordt altijd gratis verzonden. Heeft u al een eerder iets bij ons gekocht? Dan kunnen wij u de mogelijkheid bieden om uw kunst olijfboom achteraf te betalen.

Kunst olijfboom types

U wilt natuurlijk dat uw nieuwe kunst olijfboom goed bij de rest van uw interieur past. Ons team helpt u graag met uw keuze voor het type kunst olijfboom. De bladeren van de kunst olijfboom zijn gemaakt van zijde. Hierdoor is uw kunst olijfboom niet geschikt voor gebruik buiten de deur. Kortom, een kunst olijfboom daar frist uw interieur van op.

Kunst olijfboom - Kunstplantenwebwinkel

Kunst olijfboom - Kunstplantenwebwinkel

Bel Mij Terug

Kunstplant Phoenix

Impressie Kunstplant Bamboe

Goodstore 31 webshops

 Goodstore Facts!

Goodstore facts

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.

Copyright 2018 Goodstore Netherlands B.V. Tel 070-3070400

kunstplantenwebwinkel.nl

🍪 Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen.