Header Goodstore

Types kunst buxus

De kunst buxus is de meest veelzijdige soort kunstplant. Deze soort kunstplant kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, afhankelijk van de gebruikte materialen. Uw kunst buxus heeft bladeren van ofwel zijde, of van plastic. Het type kunst buxus met bladeren van zijde is niet geschikt voor gebruik buiten. Dit in tegenstelling tot de kunst buxus met plastic bladeren.

Kunst buxus afmetingen

U wilt natuurlijk dat uw kunst buxus zo goed mogelijk in uw interieur past. De kunst buxus in ons assortiment komen in verschillende hoogtes, variërend tussen 25 en 160 cm. Zo heeft u altijd een kunst buxus in een hoogte die past in uw kantoor of woning.

Kunst buxus maatwerk

Ons team helpt u graag om uw kunst buxus optimaal in uw interieur te laten passen. Wij bieden u de mogelijkheid om de pot van uw kunst buxus aan te passen in kleur of type. Op deze manier past uw kunst buxus perfect bij de uitstraling van uw bedrijf, kantoor of woning. Kortom, een kunst buxus is een veelzijdige en onderhoudsarme kunstplant die in vrijwel ieder interieur te passen is.

Kunst buxus - Kunstplantenwebwinkel

Kunst buxus - Kunstplantenwebwinkel

Bel Mij Terug

Kunstplant Phoenix

Impressie Kunstplant Bamboe

Goodstore 31 webshops

 Goodstore Facts!

Goodstore facts

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.

Copyright 2018 Goodstore Netherlands B.V. Tel 070-3070400

kunstplantenwebwinkel.nl

🍪 Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen.